Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Meezeilen met schipper en bemanning

Meezeilen is de ideale manier om een leuke zeilvakantie te beleven en is geschikt voor iedereen die graag op het water is, koppels, individuelen / solo reizigers, een vriendengroep en/of familie. De voordelen van een zeilvakantie met bemanning zijn o.a:

– De bemanning regelt alles voor het zeilen, als u wilt kunt u meehelpen zoveel als u zelf wilt.

– De boodschappen worden gedaan en het schip is schoon.

– De bemanning is ervaren en het zeilschip is helemaal in orde.

– De schipper kent het vaarwater goed en weet de echte bijzondere plekken te vinden.

– De bootsman/vrouw kookt, met hulp van de passagiers en vegetarisch voor de liefhebber.

 

U kunt dus onbezorgd bij ons aan boord stappen en van een heerlijke zeilvakantie genieten.

Meezeilvakantie - meezeilen
Mitsegeln
meezeilvakanties

Solo reizen / Individueel meezeilen met of zonder zeilervaring

Voor alle meezeilreizen uit ons vaarschema geldt dat u geen zeilervaring nodig heeft. De schipper en eigenaar, Jouke Lemmers, is ervaren in het zeilen op zee en doet samen met de bemanning de navigatie en het zeilen, als u wilt kunt u hierbij helpen. Ook weten zij leuke havens of beschutte ankerplekken en zorgen zij er voor dat u een bijzondere en afwisselende zeilreis beleefd.

Ook kunt u natuurlijk meezeilen om uw eigen zeilervaring te vergroten, of om mijlen te maken voor uw vaarbevoegdheid voor de Enkhuizer Zeevaartschool, Yacht Master of CWO. Kijk voor meer informatie op de pagina’s over mijlenmakers en zeezeiltraingen.

Meezeilen mitsegeln

Meezeilen voor individuelen / solo reizigers

Er kunnen aanboord van het zeiljacht Cherokee maximaal acht passagiers meezeilen. Onze zeilreizen zijn uitermate geschikt voor individuelen / solo reizigers, omdat u alleen kunt aanmonsteren en in een groep komt waar meer alleengaanden op kunnen boeken en wij rekenen geen alleengaanden toeslag. Het samen zeilen en het aandoen van (onbekende) kusten zorgt al snel voor een gezellige groepssfeer.

Onze zeilreizen zijn onderverdeeld in categorieën (van echt zeezeilen tot relaxed eilandhoppen), zodat u zelf kunt kiezen wat u het meest aanspreekt. In het vaarschema staat bij elke zeilvakantie de categorie met een lijst van deelnemers, zodat u van te voren kunt zien wie er nog meer meezeilen.

Meezeilvakanties voor individuelen

Onze individuele meezeilreizen zijn avontuurlijk en actief, maar zeker ook relaxed met voldoende tijd voor uzelf en op onze C-categorie zeilreizen ook voor landbezoek en sightseeing.

Lees meer over ons vaargebied en solo reizen:

Meezeilen Schotland
Meezeilen Ierland
Meezeilen Groot Brittannië
Meezeilen Bretagne (Frankrijk)
Meezeilen Kanaal Eilanden (U.K. & Frankrijk)