Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Beurzen

Kortingskaarten Vakantiebeurs 2017

Van 10 tot 15 januari 2017 staan we op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Afgelopen jaren hebben we consequent aangedragen dat we de toegangsprijs voor de bezoeker te hoog vonden en is de prijs van de vakantiebeurs verlaagd. Als u via ons uw kaartje koopt, krijgt u bovendien extra vakantiebeurs korting en hoeft u niet bij de kassa in de rij te staan:

Vakantiebeurs 2017 728x90

Korting vakantiebeurs 2017


Nieuwe indeling vakantiebeurs 2017

Vorige vakantiebeurs hebben we al kunnen zien dat de nieuwe organisatie een beter resultaat heeft neergezet. Voor de komende editie is de vakantiebeurs veranderd met een nieuwe indeling, de landen staan nu beter gegroepeerd. 

Daarom staan we nu op een nieuwe plek op de vakantiebeurs, samen met mijn vader van de klipper Stella Maris. 

Kom bij ons langs op de Vakantiebeurs stand F.003 in hal 11 (voorheen hal 10). Met een kopje koffie erbij vertellen we u graag over de mogelijkheden en de diverse mooie bestemmingen van ons nieuwe zeilvakanties.

plattegrond vakantiebeurs 2017
Vakantiebeurs zeilvakanties
Jouke en Ton Lemmers op de vakantiebeurs stand
Jouke en Ton Lemmers op de vakantiebeurs stand

Zeilvakantie vaarschema voor het nieuwe seizoen

Zoals in onze nieuwsbrief vermeld, zeilen we met de Cherokee in 2017 wederom naar Ierland, Schotland en de Orkney & Shetland eilanden. Nieuw is dat we ook weer de Kanaaleilanden en Bretagne aandoen op de terugreis. Hier hebben we heel veel zin, want het zijn niet alleen unieke bestemmingen met ideale weersomstandigheden, ook leggen we met onze categorie C zeilreizen meer nadruk op sightseeing. Zoals bijvoorbeeld een dagje wandelen op Fiar Isle, de ‘Black Cab’ tour in Belfast of een hop-on hop-off tour langs de hoogtepunten van Noord Ierland, zoals; de Giant’s Causeway, de touwbrug Carrick-a-rede en/ of de ruïne van Dunluce Castle of de Bushmill distillery. We doen ook een zeezeiltraining en een aantal mijlenmakers voor de mensen die echt op zee willen zijn. We vertellen u graag meer over onze unieke zeilvakanties tijdens uw bezoek aan de vakantiebeurs.