Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Vakantiebeurs zeilvakanties 2018

Nieuwe vakantie bestemming, de Faeröer Eilanden!

In 2018 zeilen we met de Cherokee wederom naar Ierland, Schotland en de Orkney & Shetland eilanden.  Nieuw in ons vaarprogramma zijn de Faeröer eilanden. De Faeröer eilanden zijn (tot nu toe) een van Europa’s best bewaarde geheimen. Het landschap is één van de meest spectaculaire in Europa. 

De Faeröer eilanden zijn ideaal om te verkennen door middel van een zeilvakantie, vanwege de balans tussen reizen, cultuur en ontspanning en alle speciale plaatsen die u alleen per boot kunt bereiken. De vele eilanden en ‘Sounds’ bieden bescherming tegen de deining van de Atlantische Oceaan. Dit biedt veel mogelijkheden en ook de dag afstanden kunnen daarom worden aangepast aan het weer. Zeil met ons mee en u zult een andere wereld ontdekken! Ook doen we weer de Kanaaleilanden en Bretagne aan op de terugreis, met een stukje van het schitterende Cornwall en Devon.

We hebben weer heel veel zin in het nieuwe vaarseizoen, want het zijn niet alleen unieke bestemmingen, ook leggen we met onze categorie C zeilreizen meer nadruk op sightseeing. Zoals bijvoorbeeld een dagje wandelen op Fiar Isle, de ‘Black Cab’ tour in Belfast of een hop-on hop-off tour langs de hoogtepunten van Noord Ierland, zoals; de Giant’s Causeway of de Bushmill distillery. We doen ook een zeezeiltraining en een aantal mijlenmakers voor de mensen die echt op zee willen zijn. We vertellen u graag meer over onze unieke zeilvakanties tijdens uw bezoek aan de vakantiebeurs.

Kom langs op de vakantiebeurs en dan bekijken we met een kopje thee of koffie welke zeilreis het best bij u past en we kunnen ook al uw vragen beantwoorden.

Vakantiebeurs zeilvakanties
Beleving en voorpret op de vakantiebeurs, informeer hier naar uw zeilvakantie met schipper.

Nieuwe indeling vakantiebeurs 2018

Voor de komende editie is de vakantiebeurs veranderd met een nieuwe indeling, daarom staan we nu op een nieuwe plek op de vakantiebeurs. Wederom samen met mijn vader van de klipper Stella Maris. 

Kom bij ons langs op de Vakantiebeurs stand 10BV.C069 in hal 10. Met een kopje koffie erbij vertellen we u graag over de mogelijkheden en de diverse mooie bestemmingen van ons nieuwe zeilvakanties.

Plattegrond Vakantiebeurs-2018
Jouke en Ton Lemmers op de vakantiebeurs stand
Jouke en Ton Lemmers vertellen u alles wat u wilt weten over uw zeilvakantie op de vakantiebeurs stand

Kortingskaarten Vakantiebeurs 2018

Van 9 tot 14 januari 2018 staan we op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Afgelopen jaren hebben we consequent aangedragen dat we de toegangsprijs voor de bezoeker te hoog vonden en is de prijs van de vakantiebeurs verlaagd. Als u via ons uw kaartje koopt, krijgt u bovendien extra vakantiebeurs korting en hoeft u niet bij de kassa in de rij te staan: