Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Vakantiebeurs kortings kaarten 2019

Nieuwe zeilvakantie bestemming, Cornwall & Devon!

Komend seizoen maken we voor het eerst een categorie-C trip van Cornwall naar Devon. Dit zijn de twee meest zuidwestelijke provincies van Engeland en vanwege het milde klimaat wordt de streek ook wel ‘de Engelse Rivièra’ genoemd. Wat hier vooral uniek is, zijn de prachtige heuvellandschappen en de authentieke en sfeervolle dorpjes. Een aantal van deze dorpjes, zoals Fowey, liggen aan schitterende riviermondingen met prachtige huizen, bomen en zandstrandjes. Het is verschrikkelijk mooi om hier naar binnen te zeilen. De havens liggen niet ver uitelkaar, daarom zijn de dag afstanden zijn ook niet heel lang.

Na het zeilen kunt u hier ook een prachtig ‘woodland’ wandeling maken of shoppen in een gezellig winkelstraatje. Zoals gebruikelijk in de U.K., is er altijd wel een pub, vaak is er ook live muziek. In Plymouth is er aan de haven zelfs een bruisend uitgaansgebied, ideaal voor een pub crawl.

Nieuwe indeling vakantiebeurs 2019

Voor de komende editie is de vakantiebeurs veranderd met een nieuwe indeling, daarom staan we nu op een nieuwe plek op de vakantiebeurs. Wederom samen met mijn vader van de klipper Stella Maris. 

Kom bij ons langs op de Vakantiebeurs stand 10.A017 in hal 10. Met een kopje koffie erbij vertellen we u graag over de mogelijkheden en de diverse mooie bestemmingen van ons nieuwe zeilvakanties en beantwoorden we al uw vragen.

Plattegrond Vakantiebeurs-2019
Jouke en Ton Lemmers op de vakantiebeurs
Jouke en Ton Lemmers vertellen u alles wat u wilt weten over uw zeilvakantie op de vakantiebeurs
Vakantiebeurs zeilvakanties
Beleving en voorpret op de vakantiebeurs, informeer hier naar uw zeilvakantie met schipper.

Kortingskaarten Vakantiebeurs 2019

Van 9 tot 13 januari 2019 staan we op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Afgelopen jaren hebben we consequent aangedragen dat we de toegangsprijs voor de bezoeker te hoog vonden en is de prijs van de vakantiebeurs verlaagd. Als u via ons uw kaartje koopt, krijgt u bovendien extra vakantiebeurs korting en hoeft u niet bij de kassa in de rij te staan: