Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Boeken

Graag verwelkomen wij u voor een unieke zeilvakantie aan boord van de Cherokee. Om te boeken kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden. Na uw reservering nemen we contact met u op. U hoeft bij ons geen reserverings- of boekingskosten te betalen. Ook als alleengaande betaald u geen extra toeslag.

Uw aanvraag zal na ontvangst zo spoedig mogelijk door ons beantwoord worden. Dit kan soms een aantal dagen duren, omdat we tijdens het zeilen niet altijd direct over een internetverbinding beschikken. We vragen hiervoor uw begrip en geduld. We proberen echter altijd binnen 24 tot 48 uur een bevestiging te sturen.

Als u niks van ons hoort, controleert u dan voor de zekerheid uw ‘spamfolder’ of bel ons op +31 (0) 6 1695 22 63

Boekingsformulier

Uw naam:

Uw geslacht:

Uw geboortedatum:

Uw straat en huisnummer:

Uw postcode:

Uw woonplaats:

Land:

Uw e-mail adres:

Uw mobiele telefoonnummer:

Waarschuwen i.g.v. calamiteiten:

Zeilvakantie nummer (selecteer meerdere met 'Ctrl'):

Aantal personen:

Wilt u vegetarisch eten?

Allergieën of bijzonderheden:

Wilt u een zeilpak* huren? + € 35,- selecteer meerdere met 'Ctrl'

Wilt u laarzen* huren? + € 10,- selecteer meerdere met 'Ctrl'

*Beperkt aantal beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden.

(Dekbed is nu standaard inbegrepen)

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Eventuele opmerkingen

Lees hier de algemene voorwaarden.

Mocht het boekingsformulier niet werken, stuur dan een email met de gevraagde data naar: info@offshore-yacht-charter.com

Zeilreis boeken
zeilvakantie boeken
sy Cherokee

Betalingstermijn

Na uw aanvraag ontvangt u van ons via e-mail een bevestiging en een overeenkomst met factuur. U krijgt ook een betalingsverzoek, hiermee kunt u eenvoudig met iDEAL betalen en dan ontvangt u meteen automatisch een betalingsbevestiging (of betalingsherinnering als u niet op tijd betaald). Als u binnen twee dagen niets van ons gehoord heeft, check dan a.u.b. uw spam folder, of neem nog een keer contact met ons op.

– De standaard betalingstermijn is 30 dagen, maar de betaling moet wel altijd voor aanvang van de reis betaald zijn.
– Als u voor april boekt dan wordt de rekening in tweeën worden gesplitst, met een aanbetaling van 50%.

De boordkas wordt bij inschepen contant aan de schipper betaald (let op de juiste valuta a.u.b.).

Deelnemers

In het zeilvakantie vaarschema kunt u bij alle reizen een deelnemerslijst en het aantal nog beschikbare plaatsen bekijken. In principe hanteren wij geen minimum aantal deelnemers om een reis door te laten gaan, op de reizen waar dit wel het geval is wordt dit daarom expliciet vermeldt.

Meer informatie

Bekijk de reisinformatie van de vertrek- en aankomsthaven van uw zeilvakantie.

Lees de informatie over wat u als bagage mee moet/kunt meenemen aan boord.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen, maar wellicht vindt u uw antwoord bij de veel gestelde vragen’.

Wegens praktische redenen dient u zelf voor uw vervoer van en naar het schip te zorgen, de kosten hiervoor zijn daarom ook niet in de reissom opgenomen. Meer informatie en handige links voor vluchten en transfers vindt u bij reisinformatie. Hier kunt u ook een plattegrond downloaden en uitprinten van elke haven om de Cherokee te vinden. Vanwege het beperkt aantal vluchten geldt; Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper uw reis.

Voor uw vliegticket kunt u ook terecht bij onze partner Uniglobe Perfect Travel.
Zij kunnen uw vlucht voor u uitzoeken en reserveren voor maar € 25,-. Ook kunnen ze eventueel eerst een vrijblijvende optie voor u plaatsen, zodat u bijvoorbeeld nog vrij kunt vragen op uw werk.

 

Het inschepen op de eerste dag van de zeilreis vindt plaats om 18:00 uur. Na het inschepen krijgt u van ons een hut toegewezen en daarna gaan we eten. Na het diner volgt een instructie over het schip en de veiligheid. Als u voor 18:00 arriveert, kunt u proberen uw bagage bij het havenkantoor achter te laten, u kunt namelijk helaas niet eerder aan boord vanwege het schoonmaken en provianderen. Dus als u eerder bent kunt u het beste even op een terras of in een pub wachten, dit staat aangegeven op de plattegrond die u kunt downloaden bij de reisinformatie. Op de laatste dag van de zeilvakantie moet u (helaas) na het ontbijt om 11:00 uur van boord.